fbpxBlog

Kaj ustvarja uspešna podjetja? Vse izvira iz treh stvari.

Kaj ustvarja uspešna podjetja? Vse izvira iz treh stvari.

Osvojeni imamo vrh najboljših B2B podjetji v Sloveniji! Clutch.co (spletna stran za ocenjevanje podjetij) nas je prepoznal kot učinkovito in uspešno podjetje v Sloveniji na področju digitalnih B2B rešitev v letu 2020. Uspešna podjetja zanimajo uspešne zgodbe. Zgodbe uspeha pa so tlakovane z mnogimi preizkušnjami, s trenutki in izkušnjami, ki podjetja izoblikujejo v top podjetja in se tega tudi zavedajo. Top podjetja imamo lastnosti zmagovalcev, smo vztrajni, prodorni, odprti, predvsem pa vedno vstanemo, če pademo. Se vidite med top podjetji? Kaj zares naredi top podjetje?

Top podjetja briljiramo predvsem na teh treh področjih: Ljudje, izdelek in storitev ter izdelana jasna vizija poslanstva svojega obstoja.

TOP PODJETJA IMAMO TOP LJUDI: Morda se sliši preprosto, vendar je to področje, ki je najbolj dinamično in se mu je potrebno posvečati vsak dan. Kako torej Positiva dosega odličnost z ljudmi? Dosega jo predvsem z vami, ja vami. Positivi je pomembno, da ste zadovoljni, vedno nas bo zanimalo vaše mnenje kako ste zadovoljni z nami. Upoštevali bomo tako dobra kot slaba mnenja, saj nam tako eno kot drugo veliko pomeni pri naših neprestanih izboljšavah. Smo proaktivni, kjer so nam vaše izkušnje zelo dragocene. Poslanstvo podjetja Positive je vključevanje z namenom obogatitve storitev Positiva. Drugi del zmagovalne ekipe Positiva smo mi. Podjetje Positiva daje možnost in skrbi za neprestano rast in izobraževanje zaposlenih, izoblikovano ima kulturo zaupanja in spoštovanja, imamo fokus in ambicije.

TOP PODJETJA IMAMO TOP IZDELKE IN STORITVE: Top podjetja vedno delujemo ekipno, se združujemo z namenom, da ustvarjamo najboljši izdelek in/ali storitev, za katere vsi menimo, da je izjemen/dragocen. Delujemo bolj kot laboratorij in ne kot tovarna. Prizadevamo se za popolnost, ki jo dosegamo s svojo ponudbo.

TOP PODJETJA IMAMO TOP POSLASTVA: In nenazadnje, top podjetja imamo ključna dva namena zakaj obstajamo. Prvo: imamo izdelano jasno vizijo svojega poslanstva, namen našega obstoja, ki je ustvarjanje digitalnih rešitev prihodnosti, ter drugo: ustvarjamo delovno okolje, ki podpira nam dragocene zaposlene, jih nagrajujemo za njihovo odličnost, poštenost in spoštovanje. Imamo kulturo v kateri ljudje dobro delajo za doseganje vrhunskih rezultatov, cenijo svoj in tuj trud in se radi vračajo v prostore Positive.

Ni tako zelo enostavno ustvariti tako pomembne in ključne dejavnike uspešnih podjetji. To zahteva fokus, prizadevanje vodstva podjetja in zaposlenih za ustvarjanje strukture, procesov in sistemov za uspeh. Nam je uspelo! Želimo si, da uspe še vam. Tukaj smo.

Vsi smo Positiva!

Positivno!

Dostop do vsebine članka: bit.ly/3lfyNIm

 
Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT