fbpxBlog

Podjetniki POZOR! Težko pričakovana subvencija – Vavčer za digitalni marketing ponovno na voljo.

Podjetniki POZOR! Težko pričakovana subvencija - Vavčer za digitalni marketing ponovno na voljo.

Slovenski podjetniški sklad  danes 27.08.2021 ponovno odpira Javni poziv Vavčer za digitalni marketing.

Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p. ali zadruge.

Na voljo bo nekaj več kot 0,9 mio EUR. Nepovratne spodbude, ki jih Sklad dodatno razpisuje so preostanek sredstev, ki so ostale neporabljene, zaradi odstopov od pogodb oz. neizvedenih aktivnosti iz prve polovice leta.

Namen vavčerja ostaja enak! Podjetja želijo spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov.

V praksi pa to pomeni, da gre za sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškov za izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform.

Višina nepovratnih sredstev s strani Sklada znaša v okviru tega javnega poziva od min. 500 EUR do max. 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do max. 8.500 EUR na podjetje.

Za vsa vprašanja in pomoč in prijavi smo vam na voljo.

Več informacij na teh povezavah:

OPOMBA

V času objave tega članka, prijava na portalu SPS še ni mogoča. Forma še ni objavljena, vendar lahko to pričakujete kmalu.


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT