fbpx APLIKACIJA ZRNO ZVESTOBE

SPLETNA POSLOVNA REŠITEV –  KAMPANIJA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Barcaffè je priznana blagovna znamka kave, ki se ponaša z več kot 50-letno tradicijo. Njihovo poslanstvo je zagotavljati visoko kakovostne in okusne kavne izdelke, ki zadovoljijo potrebe kavoljubov po vsem svetu. Od začetka skromnih začetkov so se razvili v eno najbolj spoštovanih in ljubljenih blagovnih znamk v kavni industriji.

Barcaffè ponuja široko paleto kavnih izdelkov, od zmletih kav in kavnih zrnc do kapsul in instant kav, ki ustrezajo najrazličnejšim okusom in načinom priprave. Njihova kava je pridelana iz najboljših zrn arabike in robuste, ki jih skrbno izbirajo iz najboljših plantaž po vsem svetu. Nato jih nežno pražijo in meljejo, da ohranijo bogate arome in okuse, ki so značilni za njihove izdelke.

Barcaffè je ponosen na svojo zavezanost trajnosti in okolju prijaznim praksam. Sodelujejo s pridelovalci kave, ki zagotovijo pravične plače in delovne pogoje, obenem pa spodbujajo ekološko kmetovanje in ohranjanje narave. Njihov cilj je, da bi bila Barcaffè kava ne le okusna, temveč tudi dobra za naš planet.

Naj bo vaš dan obogaten z izjemnimi okusi Barcaffè kave, ki združuje strast do kave, tradicijo in inovacije ter trajnostno odgovornost. Pridružite se jim na tej kavni avanturi in odkrijte, zakaj je ta blagovna znamka prava izbira za vse ljubitelje kave!


barcaffe positiva
barcaffe positiva 2
barcaffe positiva 3

O PROJEKTU

Kava na kavo, nagrada!

Kava je ritual, ki nas prebudi – lahko pa nas tudi nagradi. Skupaj z agencijo Bold Group smo za največji slovensko kavno blagovno znamko Barcaffè ustvarili lojalnostni program, ki bo poskrbel, da boste svojo prvo, zadnjo kavo in vse skodelice vmes, spili s še večjim užitkom.

Vsak nakup kave Barcaffè Classic z oznako Zrno zvestobe vam prinaša točke, ki jih lahko zamenjate za praktične nagrade.

Gre za PHP aplikacijo po meri. Podatki pa se povezujejo tudi s CRM-jem podjetja Infobip.

In kako do nagrade?

  • Kupite kavo Barcaffè Classic z oznako Zrno zvestobe.
  • Poskenirajte QR kodo na zadnji strani embalaže ali obiščite https://www.zrno.zvestobe.barcaffe.si/
  • Ustvarite svoj uporabniški profil.
  • Odprite embalažo kave in vpišite kodo, ki je natisnjena znotraj embalaže.
  • Zberite dovolj točk in naročite izbrano nagrado.
  • Svojo nagrado boste prejeli po pošti.
  • Uživajte v svoji nagradi.

Program zvestobe poteka od 5. 5. do 15. 7. 2023 oziroma do razdelitve nagrad.

Pohitite, ker je število nagrad omejeno!


ZAČNIMO PROJEKT