fbpxGROSBASKET

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled naročnika

NEKAJ OSTRANKI


Grosbasket je specializirani ponudnik košarkarske opreme priznanih svetovnih znamk Nike, Jordan, Adidas, Under Armour, McDavid, K1X, SKLZ, New Era in drugih.

Grosbasket je bil ustanovljen z razlogom, da na enem mestu ponudi najboljšo opremo, ki jo košarkar potrebuje za razvoj in doseganje svojih ciljev. S poznavanjem košarkarskega trga, profesionalnim pristopom, predanostjo, strastjo ter vizijo želijo biti del košarkarsko-urbane skupnosti, ki jo soustvarjajo vsi, ki se jih je košarka dotaknila in na njih pustila svoj pečat.


grosbasket positiva rešitve d.o.o.
grosbasket positiva rešitve 2
grosbasket positiva rešitve d.o.o. 3

O PROJEKTU

Za podjetje Grosbasket opravljamo vzdrževanje in nadgradnjo njihove spletne trgovine.

Trgovina je narejena na Magento  platformi.

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Vabljeni torej k nakupovanju na njihovi spletni trgovini.


ZAČNIMO PROJEKT