fbpxSPLETNA TRGOVINA SOUNDSHOP

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA S POSLUHOM

Ogled Projketa

NEKAJ O STRANKI


SOUND-TECH d. o. o. je podjetje, ki se že več kot desetletje uspešno ukvarja z glasbeno dejavnostjo v vsej njeni širini in raznolikosti.

SOUNDSHOP– spletna trgovina s posluhom je specializirana trgovina z glasbili, akustično opremo in potrebščinami.

Za slovensko tržišče uvažajo in zastopajo instrumente in potrebščine znamk Ligaphone, Adams, Brancher, Glotin, Premier, Rico, BG, Henri Selmer, Vincent Bach, King, Denis Wick, K & M, Julius Keilwerth, K & H – Kühnl & Hoyer, Buffet Crampon, Vandoren, Rovner in drugih.

Prodajajo tudi elektroakustiko – mešalne mize in studijske zvočnike, mikrofone, kable, stojala za mikrofone, klaviature in podobno.


soundshop positiva referenca
soundshop positiva 11
soundshop positiva 111

O PROJEKTU

Spletna trgovina SOUNDSHOP je narejena na Magento platformi.

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).

Seveda pa ste vabljeni, da obiščete spletno trgovino z najboljšim posluhom v Sloveniji:  SOUNDSHOP.


ZAČNIMO PROJEKT