fbpxLISCA SPLETNE TRGOVINE

MAGENTO SPLETNE TRGOVINE

Ogled naročnika

NEKAJ OSTRANKI


Evropski dizajn, unikatne kreacije, popolno prileganje, kakovost in udobje. To je Lisca.

Zgodovina Lisce se je začela v začetku petdesetih letih prejšnjega stoletja, ko se je skupina petih sodelavcev zbrala v majhni obrtni delavnici in začela ustvarjati ženske nedrčke, s katerimi so zaznali poslovno priložnost.

Njihova domača obrt je nato v nekaj letih prerasla v proizvodnjo, s katero je podjetje prodrlo na svetovni trg. Oblikovanju perila so dodali še program kopalk, kasneje pa še spalni program in program vrhnjih oblačil. Svojo ponudbo so sčasoma razširili tudi z blagovno znamko Cheek by Lisca.

Podjetje je bilo tudi vedno del družbenih in kulturnih sprememb, ki so jih pogumno vključevali v svoje kolekcije in z njimi premikali meje, so še pravijo pri Lisci.

Več na tej povezavi.

 

 


lisca positiva rešitve d.o.o.
lisca positiva rešitve 2
lisca positiva rešitve 3

O PROJEKTU

Za podjetje Lisca opravljamo vzdrževanja in nadgradnje na njihovih spletnih trgovin.

Trgovine so narejene na Magento  platformi. Njihova posebnost pa so veliko poddomen in jezikovnih različic.

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Vabljeni torej k nakupovanju na njihovih spletnih trgovinah.


ZAČNIMO PROJEKT