fbpxSISTEM ELEKTRONSKIH CENOVK A1

POSLOVNA REŠITEV

OGLED LOKACIJ

NEKAJ O STRANKI


Podjetje A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

Na trgu je A1 Slovenija prisoten od leta 1999, ko je na trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji. Vse odtlej ohranja položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepi svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporablja za to, da svojim uporabnikom omogoča oblikovanje izkušnje, kot jo sami želijo živeti.


ELEKTROSNKE CENOVKE A1 SLOVENIJA POSITIVA REŠITVE D.O.O.
SISTEM ELEKTRONSKIH CENOVK A1 SLOVENIJA POSITIVA REŠITVE D.O.O.
SISTEM ELEKTRONSKIH CENOVK A1 SLOVENIJA POSITIVA REŠITVE D.O.O. 2

O PROJEKTU

V podjetje A1 in vse njegove poslovalnice smo vpeljali sistem elektronskih cenovk.

Electronic Shelf Label (ESL), po naše E-cenovka, elektronska cenovka ali E-etiketa je način prikaza cen in dodatnih informacij s tehnologijo E-ink.

Tehnologija prikaza E-ink je idealna za elektronske cenovke na policah trgovin, saj omogoča izredno nizko porabo energije, zelo široke kote gledanja, mono ali 3-barvne možnosti ter bralnost podobno papirju v vseh svetlobnih pogojih.

Elektronske etikete na policah tako trgovcem ponujajo možnost, da hitro in učinkovito brezžično posodabljajo vsebine, ne da bi morali natisniti etikete na papir in jih zamenjati ročno.

Sistem digitalnih cenovk A1 si lahko v živo ogledate v vsaki A1 poslovalnici v Sloveniji.

Positiva sodeluje s podjetjem za e-cenovke in e-papir E-shelf-labels, ki je neposredni partner vodilnih proizvajalcev ESL tehnologije, kot so SES-imagotag, SoluM in Visionect, ki ponujajo najprimernejšo ESL rešitev za vaš projekt.

V podjetju A1 imajo v svojih poslovalnicah elektornske cenovke SES-imagotag.

Več o e-cenovkah si lahko preberete na naši strani in na našem blogu.


ZAČNIMO PROJEKT