fbpxSISTEM ELEKTRONSKIH CENOVK BAUHAUS SLOVENIJA

POSLOVNA REŠITEV

OGLED STRANKE

NEKAJ OSTRANKI


Bauhaus Slovenija je del mednarodne verige trgovin, ki se specializirajo za izdelke za dom, vrt in delavnico.

Podjetje Bauhaus, ustanovljeno v Nemčiji, je znano po svoji široki ponudbi izdelkov, ki zajemajo gradbene materiale, orodja, pohištvo, dekorativne izdelke in vrtne pripomočke.

V Sloveniji Bauhaus deluje na več lokacijah in je priljubljen med potrošniki zaradi svoje zavezanosti kakovosti, široke izbire izdelkov in konkurenčnih cen. Trgovine Bauhaus so znane po svojem velikem formatu, kjer lahko kupci najdejo skoraj vse, kar potrebujejo za izboljšave doma in vrtne projekte.

Bauhaus se ponaša tudi s svojo storitvijo, ki strankam omogoča, da dobijo strokovno svetovanje in podporo pri svojih projektih.


ses bauhaus positiva 2 jpg
ses bauhaus positiva 1
ses bauhaus positiva 2

O PROJEKTU

Za podjetje Bauhaus Slovenija smo dobavili strojno opremo potrebno za opremo poslovalnic s sistemom elektronskih cenovk SES-imagotag.

Electronic Shelf Label (ESL), po naše E-cenovka, elektronska cenovka ali E-etiketa je način prikaza cen in dodatnih informacij s tehnologijo E-ink.

Tehnologija prikaza E-ink je idealna za elektronske cenovke na policah trgovin, saj omogoča izredno nizko porabo energije, zelo široke kote gledanja, mono ali 3-barvne možnosti ter bralnost podobno papirju v vseh svetlobnih pogojih.

Elektronske etikete na policah tako trgovcem ponujajo možnost, da hitro in učinkovito brezžično posodabljajo vsebine, ne da bi morali natisniti etikete na papir in jih zamenjati ročno.

Positiva sodeluje s podjetjem za e-cenovke in e-papir E-shelf-labels, ki je neposredni partner vodilnih proizvajalcev ESL tehnologije, kot so SES-imagotag, SoluM in Visionect, ki ponujajo najprimernejšo ESL rešitev za vaš projekt.

Več o e-cenovkah si lahko preberete na naši strani in na našem blogu.


ZAČNIMO PROJEKT