fbpxSPLETNA STRAN MEDICINSKA FAKULTETA

SPLETNA STRAN IN SPLETNA APLIKACIJA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani (UL MF) je najstarejši visokošolski izobraževalni in znanstveno-raziskovalni zavod na področju medicine, dentalne medicine in biomedicinskih znanosti v Republiki Sloveniji. V skladu s predpisi, Odlokom o preoblikovanju Univerze v Ljubljani, Statutom UL ter Pravilnikom o organizaciji in delovanju UL MF izvaja nacionalni program visokega šolstva in nacionalni raziskovalni program na področju biomedicine. Ustanovitelj UL MF je Republika Slovenija.

Medicinska fakulteta Univerze v Ljubljani je mednarodno priznana in uveljavljena inštitucija, ki akademsko, znanstveno in strokovno sodeluje z najboljšimi medicinskimi fakultetami po svetu.


medicinska-fakulteta-positiva-rešitve
medicinska-fakulteta-positiva-rešitve-2
medicinska-fakulteta-positiva-rešitve-3

O PROJEKTU

Stran Medicinske fakultete je narejena na zadnji verziji Concreta (trenutno 8.3). Povezuje se z OpenLDAP serverjem, ki ga uporabljamo za prenos uporabnikov,  dodelitev uredniških skupin uporabnikov in za avtentikacijo uporabnikov.

Posebnost strani je 2500+ strani in približno 1000 uporabnikov. Vsaka enota (Katedre, Inštituti in Centri) imajo znotraj spletišča svoje predstavitve strani in podstrani. Vsaka enota ima svoj gradnik za svoje novice z možnostjo objave novice na svojih straneh + glavni strani novic spletišča. Vsak predmet ima tudi svojo predstavitveno stran z gradnikom za objavo obvestil in odlaganja datotek/gradiv.

Še ena posebnost je, da ima stran 100+ urednikov, ki so glede na uredniške skupine odgovorni za posamezne dele spletišča in za katere je bila potrebna posebna prilagoditev pravic po vseh straneh.

Vabljeni torej k ogledu spletne strani ali k študiju na Medicinski fakulteti v Ljubljani:)


ZAČNIMO PROJEKT