fbpx 

SPLETNA TRGOVINA I FEEL DESIGN

 

 SPLETNA TRGOVINA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


I feel design spletna trgovina vam nudi ekskluzivne izdelke za dom, ki so trajnostno naravnani, tako po kvaliteti, kot tudi oblikovanju.

Narejeni so v Sloveniji ali pa imajo evropsko poreklo. Nekateri so popolnoma unikatni, drugi so nastali v manjših serijah v delavnicah, tretji v industrijski proizvodnji.

Trgovino vodijo strokovnjaki s področja oblikovanja interierja, tekstilnega oblikovanja, arhitekture in umetnosti.


IFEELDESIGN POSITIVA 1
IFEELDESIGN POSITIVA 2
IFEELDESIGN POSITIVA 3

O PROJEKTU

Spletna trgovina I feel design je narejena s tehnologijama WordPress in WooCommerce. WordPress je odprtokodni sistem, ki se uporablja kot orodje za postavitev in urejanje spletne strani. Gre za tako imenovani CMS (angl. Content Management System), kar bi v slovenščino lahko prevedli kot sistem za urejanje vsebin.

WordPress je na samem začetku služil kot sistem za postavitev in urejanje bloga. Verjetno se še spomnite časov, ko blogov praktično ni bilo, nato pa so se kar naenkrat začeli vse hitreje pojavljati. V tistem času je bil WordPress v pomoč številnim blogerjem, saj je večina blogov temeljila na njem. To velja še danes. Vendar pa je danes WordPress mnogo več kot le CMS za bloge, saj na njem temeljijo tudi mnoge profesionalne spletne strani, tako poslovne kot osebne.

Z WordPressom vam lahko izredno hitro postavimo enostavno spletno stran.  Na spletnih tržnicah kot je npr. Themeforest, si izberete le predlogo (angl. template), ki najbolj ustreza vašemu stilu, vsebini ali poslu. Poleg predloge pa vam lahko namestimo tudi poljubno število vtičnikov (angl. plugin), ki poskrbijo za dodatne funkcionalnosti (rezervacija mize, živa kamera, google mapa …).


ZAČNIMO PROJEKT