fbpxSPLETNA TRGOVINA IN SPLETNO MESTO SALON TJASHA

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA IN SPLETNO MESTO

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


V salonu Tjasha je vodilo storitve moda in strokovnost. oboje je izjemno gibljiva žlahtnost našega življenja.

Vrhunsko ekipo sestavljajo: Melisa, Danica, Nadica, Adis in Tjaša. S ponosom in veseljem sprejemajo izziv v prestižnem frizersko-brivskem salonu Tjasha. Frizerstvo je njihov poklic in poslanstvo. Opravljajo ga z vso resnostjo in predanostjo. Imajo bogate izkušnje in velika srca, posvečena frizerstvu, modi in lepoti. Lepoti svojih strank. Odlikuje jih veselje do dela z ljudmi in za ljudi.


Tjasha Positiva rešitve doo
Tjasha Positiva rešitve doo 2
Tjasha Positiva rešitve doo 3

O PROJEKTU

Za dolgoletnega naročnika salon Tjasha smo izdelali spletno trgovino in spletno stran na Magento platformi. Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Naročnik še pravi, da sta se jim je po zagonu spletne podaje in spletne strani, skupna prodaja in obisk v salonu drastično povečala. Vabljeni torej k razvajanju v njihovem salonu ali pa k ogledu in nakupovanju na njihovi spletni trgovini.

V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).

Posodobitev (opomba):

Februarja 2022 sta spletna stran in spletna trgovina Tjasha bili migrirani na WordPress/WooCommerce platformo.

 


ZAČNIMO PROJEKT