fbpxSPLETNA TRGOVINA KOLESA SMOLE

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Jože Smole, nekdanji uspešni kolesar in olimpijec že več kot 30 let, skupaj s svojo družino, uspešno vodi trgovino in servis koles Smole.

Imajo pestro ponudbo koles, dodatne kolesarske opreme ter rezervnih delov. V zadnji letih so prodajni program nadgradili s tekaško in outdoor ponudbo oblačil, čevljev in dodatkov. Kakšen lep kos pa se najde tudi za prosti čas in eleganco.

V ponudbi imajo veliko izbiro koles, poganjalcev in ostale opreme za otroke.

Soo uradni serviser in prodajalec motorjev znamke Piaggio.

So uradni trgovec za kolesa Scott, Trek, Bergamont, Moustache, Dema, Woom

NUDIJO:
– testiranje koles
– izposojo koles
– izposojo Thule opreme
– rabljeno blago
– staro za novo

Ostale znamke iz njihovega programa: Sidi, Assos, POC, Sportful, Rudy Project, Mico, Colmar, Northfinder, Thule, Muc-Off, Cruzee…


kolesa smole positiva
kolesa smole positiva 2
kolesa smole positiva 3

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na Magento platformi. Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Spletna trgovina je integrirana z Vasco ERP sistemom (produkti in konfiguracije).

Design trgovine je izveden popolnoma po željah naročnika.

Vsi na kolo za zdravo telo in vabljeni k ogledu spletne trgovine Kolesa Smole.


ZAČNIMO PROJEKT