fbpxSPLETNA TRGOVINA MEDEX

MAGENTO 2 SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


ZALJUBLJENI v čebele. PREDANI izboljševanju življenja ljudi. ZAVEZANI ustvarjanju čebelam in ljudem prijaznega sveta. To je MEDEX.

Medex je družinsko podjetje, ki je že skoraj 70 let s strastjo povezano s čebelami. Kot pionirji apiterapije izboljšujejo življenja ljudi z naravnimi, učinkovitimi in inovativnimi prehranskimi dopolnili na osnovi čebeljih pridelkov in drugimi darovi neokrnjene narave.


medex positiva
medex positiva 2
medex positiva 3

O PROJEKTU

Za našega naročnika podjetje Medex smo izdelali spletno trgovino na Magento 2 platformi.

Magento 2 je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Spletna trgovina Medex ima integracijo s Stripe in PayPal plačilnim sistemom ter ERP programom podjetja.

Podjetje E-Laborat je izvedelo načrtovanje spletnega mesta – Wireframe in UX.

Design trgovine  je narejen popolnoma po željah naročnika in je delo našega dolgoletnega partnerja – podjetja Renderspace.

 

Trgovina Medex ima tudi:

Vabljeni torej k ogledu Medexove spletne trgovine in nakupovanju njihovih fantastičnih izdelkov.

BZZZ🐝, BZZZZ🐝;) 


ZAČNIMO PROJEKT