fbpxBlog

Prenovili smo spletno mesto Dnevnik.si

Dnevnik by Positiva

Prenovili smo spletno mesto www.dnevnik.si, ki sodi med najbolj obiskane slovenske informativne spletne portale.  Dnevnik od 10.12.2016  uporabnikom vsak dan prinaša sveže in ažurne novice iz sveta politike, gospodarstva, športa, kulture, zabave in prostega časa v responsive načinu.  Responsive Web Design oz. po slovensko odziven spletni design je način izvedbe, ki se prilagaja napravi na kateri se nahajamo. V praksi to pomeni, da imamo eno spletno stran do katere lahko dostopamo preko različnih naprav in brskalnikov. Njena vsebina pa bo vedno enaka in optimalno pripravljena prav za našo napravo.

Prenovili smo tudi njihov sistem sistem paywalla oziroma naročanja. Nenaročeni bralci imajo mesečno zastonj štiri celotne članke, preostanek vsebine pa jim je dostopen v omejenem obsegu. Polni dostop pa si lahko zagotovijo preko enega izmed njihovih privlačnih naročniških paketov, ki si jih lahko ogledate tukaj.

Verjamemo, da bodo pri dnevniku z novimi posodobitvami še bolj kvalitetno  zbirali, interpretirali, ustvarjali in posredovali relevantne novice, informacije, analize, stališča ter zabavne vsebine, ki prinašajo dodano vrednost splošni javnosti, poslovni skupnosti, naročnikom in oglaševalcem. Pri tem pa jim želimo oblico poslovnih uspehov.


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT