fbpxBlog

S Positivo lahko sedaj oglašujete na Spotify-u, Tiktok-u & Twitter-ju

Posititva Tik Tok, Twitter, Spotify

Obveščamo vas, da Positiva poleg vseh do sesedanjih marketinški produktov in storitev, omogoča tudi oglaševanje na platformah Spotify, TikTok in Twitter.

Spotify

Spotify je “storitev” digitalne glasbe, podkastov in videoposnetkov, ki omogoča dostop do milijonov skladb in drugih vsebin ustvarjalcev z vsega sveta.

Oglašujete med nepriljubljenejšimi podcasti in glasbo na svetu.

TikTok

TikTok je vodilna destinacija za kratke mobilne videoposnetke. Njihovo poslanstvo je spodbujati ustvarjalnost in prinašati veselje.

Kot ste verjetno že opazili je TikTok obsedel mlajše generacije:

  • 25% uporabnikov je starih od  10-19 let
  • 23% uporabnikov je starih od 20-29 let

tiktok positiva

Twitter

Twitter je družbeno omrežje, ki temelji na t. i. mikrobloganju, kjer ljudje komunicirajo preko kratkih sporočil, imenovanih tviti.

Najnovejša igračka Elon-a Musk-a, ki ponovno pridobiva na popularnosti.

Proces

Obrnite se na nas preko elektronske pošte info@positiva.si in z veseljem se vam posvetimo.

Pri Positivi smo strokovnjaki za izdelavo spletnih trgovin na Magento in WooCommerce platformah. Izdelamo vam lahko povsem novo spletno trgovino ali optimiziramo obstoječo. Pomagamo vam lahko tudi s spletnim oglaševanjem, oblikovanjem promocijskega materiala in optimizacijo spletnih strani.

 


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT