fbpxBlog

Slovenski podjetniški sklad ponovno objavlja Vavčer za digitalni marketing

Slovenski podjetniški sklad ponovno objavlja Vavčer za digitalni marketing

Slovenski podjetniški sklad (v nadaljevanju Sklad) bo danes, 04.02.2022, ponovno objavil Javni poziv Vavčer za digitalni marketing iz sredstev ReactEU z novo oznako RVAV8 – Vavčer za digitalni marketing.

Oddaja vlog bo mogoča od dne 9.2.2022 naprej.

Vavčer bodo lahko koristila mikro, mala in srednje velika podjetja, ki so organizirana kot d.o.o., s.p., zadruge ali socialna podjetja, ki so se preoblikovala po Zakonu o socialnem podjetništvu in opravljajo gospodarske dejavnosti. Za prijavitelje bo na voljo 3,3 mio EUR.

Namen vavčerja ostaja enak, podjetja želimo spodbuditi k uvajanju digitalnega marketinga za povečanje konkurenčnosti, dodane vrednosti in prihodkov. V praksi pa to pomeni, da gre za sofinanciranje do 60 % upravičenih stroškovza izdelavo novih spletnih strani, novih mobilnih aplikacij, lastnih spletnih trgovin ali lastnih rezervacijskih platform. Višina nepovratnih sredstev v okviru tega javnega poziva znaša od 500 EUR do 2.500 EUR za posamezno aktivnost oz. do največ 7.500 EUR na prijavitelja.

Več informacij na povezavah:

Navodila, ki vam lahko pomagajo pri prijavi:

Sredstva se delijo po modelu: First come, first served (prvi pride, prvi melje). Zatorej vam svetujemo, da s prijavo pohitite.

Vir: SPS


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.

Priporočeni prispevkiZačnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT