fbpxBlog

TEMov Modul Manager

TEMov Modul Manager

Za vodilnega slovenskega proizvajalca električnih stikal in vtičnic TEM Čatež d. d. smo izdelali responsive spletno aplikacijo MODUL MANAGER, ki je namenjena njihovim stalnim ali potencialnim strankam. S konfiguratorjem si lahko na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku oblikujete in sestavite modularna stikala in vtičnice Modul po vaših željah in okusu. Elemente lahko kombinirate in sproti spreminjate vizualni izgled setov. MODUL MANAGER bo vključeval tudi cene izdelkov, zato boste ponudbo lahko enostavno prilagodili vašemu predvidenemu proračunu.

Za spletno rešitev smo uporabili PHP, JavaScript, MySQL, HTML 5 in CSS tehnologije. Zaradi povpraševanja TEMovih strank pa bomo MODUL MANAGER konfigurator nadgradili tudi z mobilnima aplikacijama za iOS ter Android platformi. Tako bo rešitev resnično uporabna tudi za delo na terenu brez internetne povezave.

Ekipi TEMa, ki svojim uporabnikom že več kot 40 let ponuja preprosto prilagodljive, tehnološko inovativne in estetsko dovršene izdelke želimo še obilico poslovnih uspehov.


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT