fbpxBlog

Ko prodajne police oživijo: VUSION Rail

Ko prodajne police oživijo: VUSION Rail

Elektronske cenovke smo že spoznali v naših dveh predhodnih zapisih:

Podjetje SES-imagotag pa je šlo pri svojem razvoju še korak dlje in predstavilo rešitev VUSION Rail, ki vam omogoča, da na svoje prodajne police prelijete čustva in jim tako vdahnete življenje.

 

VUSION Rail

Na kratko V:Rail,  je interaktivna video tirnica/tračnica (rail) s Full HD zaslonom enostavnim za uporabo. Na njej lahko prikažete cene, animacije, video posnetke, QR kode, kupone

Ker temelji na oblaku, platformi VUSION Retail IoT Cloud, je lahko sinhronizirana z vsemi POS sistemi. Iz oddaljene lokacije lahko hitro prikažete spremembe cen, akcije ali vsebine na vseh V:Rail zaslonih v vseh vaših poslovalnicah. Na V: Rail lahko cene, videoposnetke in animacije za blago v trgovinah enostavno dodatno prilagodite tudi z vmesnikom na dotik, ki se nahaja na dnu vsakega zaslona.

Na kratko bi lahko rekli, da V: Rail popolnoma digitalizira prodajne police. Vendar pa gre VUSION Rail v resnici mnogo dlje od tega, prodajne police animira – v njih vdahne življenje. S svojim Full HD zaslonom lahko V:Rail prikazuje mnogo cen, opise izdelkov in dinamično vsebino sestavljeno iz slik ter videoposnetkov.

Z V:Rail lahko svojo prodajno polico spremenite v revolucionarno tržno orodje, ki privlači pozornost strank, tam kjer je to najbolj pomembno – na točki odločitve za nakup.

Oglejte si VUSION Rail v akciji:

Modeli

VUSION Rail si lahko omislite v treh dimenzijah:

V: Rail je odporna na praske in se prilega na katero koli polico. Enote so si med seboj modularne, lahko jih sestavite skupaj in jih tako kombinirate. Omenili smo že, da ima V: Rail tudi vmesnik na dotik. Ta je dostopen le pooblaščenemu osebju, ki preko njega lahko ureja dodatne nastavitve.

Modular-Vusion-Rail

Positiva in VUSION Rail

V kolikor vas zanima posodobitev vaših poslovalnic s sistemom VUISON Rail ali klasičnimi elektronskimi cenovkami nas kontaktirajte na info@positiva.si, predstavili vam bomo velik izbor modelov različnih velikosti. Predstavili vam bomo tudi privlačno easy to use drag and drop programsko rešitev, ki vam omogoča centralno spreminjanje cen na policah vseh vaših poslovalnic. Prav tako pa ponujamo tudi zanesljiv in varen sistem za pritrditev in montažo.

Positiva sodeluje s podjetjem za e-cenovke in e-papir E-shelf-labels, ki je neposredni partner vodilnih proizvajalcev ESL tehnologije, kot so SES-imagotag, SoluM in Visionect, ki ponujajo najprimernejše ESL rešitve za vaš projekt.


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT