fbpxBlog

Najbolj brani članki leta 2021

Najbolj brani članki leta 2021 Positiva rešitve d.o.o.

Leto 2021 se bliža koncu. Prav gotovo ga je ponovno najbolj zaznamovala pandemija korona virusa COVID – 19, ki se je dotaknila prav vseh por družbe.

Pandemija je pospešila postopek digitalizacije: zanimanje za B2B portale, spletno prodajo in delo od doma je v porastu, kar se kaže tudi v letošnjih zmagovalcih.

Pa si jih oglejmo:

1. Mesto: Nekaj statistike o izkušnji B2B kupca

Nekaj-statistike-o-izkušnji-B2B-kupca

Članek o tem, da se meje med B2B in B2C svetom vedno bolj brišejo. V njem najdete zanimivo statistiko, ki vam npr. pove, da je ogromen delež B2B kupcev (77%) rekel, da je bil njihov zadnji nakup, ki so ga opravili, zapleten ali težaven.

Vabljeni k ponovnemu branju.

 

2. Mesto: 10 trendov spletne prodaje na katere morate biti pozorni v 2021

spletna prodaja positiva

Zapis, ki analizira trende v industriji spletne prodaje. Če želite svoj posel s spletno trgovino v letu 2022 nadgraditi in dvigniti še stopničko višje, vas vabimo k ponovnemu ogledu, saj je članek še vedno zelo aktualen.

Vabljeni k ponovnemu branju.

 

3. Mesto: Kako vzpostaviti virtualno pisarno

Vodič o tem kako si doma vzpostaviti virtualno pisarno za nemoteno delo od doma. V njem najdete vse od procesov, ki jih je v organizaciji potrebno vzpostaviti in zagotoviti, do poti in orodij za doseganje ciljev.

Vabljeni k ponovnemu branju.

 

Ekipa Positive vam želi vesel Božič in spektakularno novo leto 2022. Naj bodo vaše odločitve modre, ideje ustvarjalne in uspehi izjemni.

Najboljše šele pride!


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT