fbpxSISTEM DIGITALNEGA SPOROČANJA IN LABELINGA A1 MAKEDONIJA

POSLOVNA REŠITEV

OGLED LOKACIJ

NEKAJ O STRANKI


A1 Makedonija je članica skupine A1 Telecom Austria Group, vodilnega ponudnika komunikacijskih in digitalnih rešitev v srednji in vzhodni Evropi, ki deluje v sedmih državah in zagotavlja storitve za približno 24 milijonov strank.

Več kot 1.100 zaposlenih, ki delajo pod blagovno znamko A1, je nenehno posvečenih zagotavljanju najboljše uporabniške izkušnje več kot 1.200.000 strankam.


sistem digitalnega sporočanja a1 makedonija positiva rešitve
sistem digitalnega sporočanja a1 makedonija positiva rešitve 2
sistem digitalnega sporočanja a1 makedonija positiva rešitve 3

O PROJEKTU

Za podjetje A1 Makedonija smo izdelali sistem digitalnega sporočanja in labelinga, ki omogoča centralno urejanje in distribucija cenikov ter oglasnih vsebin na TV ekranih, tablicah ali telefonih.

In kaj sploh je je digitalno sporočanje? Digitalno sporočanje je oblika vizualnega komuniciranja preko namenskih zaslonov, ki prikazujejo multimedijske vsebine različnih formatov. Uporablja se za grajenje in krepitev blagovnih znamk kot tudi pospeševanje prodaje in informiranje strank.

Klienti za navedeni sistem so domorodne aplikacije: Windows, Ios in Android. Strežniški,frontend, backend in api del rešitve je narejen z Laravel frameworkom. Celotna rešitev je posebej privlačna še zaradi tega, ker je od naročnika zahtevala minimalen vložek v strojno opremo.

Sistem digitalnega sporočanja A1 si lahko v živo ogledate v vsaki A1 poslovalnici v Makdoniji.

Da bi sistem digitalnega sporočanja pozitivno lahko vplival tudi na vaše poslovanje, pa potrjujejo ugotovitve iz raziskav: 

  • 7 od 10 obiskovalcev je kupilo produkt viden na ekranu
  • sistem digitalnega sporočanja zmanjša občutek čakanja v vrstah za 35%
  • sistem digitalnega sporočanja poveča prodajo oglaševanega produkta za 5 do 50 %
  • samoiniciativne poizvedbe zrastejo za 5 do 15 %
  • prepoznava (recall) naraste za 60 %
  • izboljšanje počutja, boljša izkušnja obiska poslovalnice do 80 %

Več o našem sistemu digitalnega sporočanja pa si lahko ogledate na našem blogu ali na posebej temu produktu (digitalnemu sporočanju) namenjeni spletni strani.


ZAČNIMO PROJEKT