fbpxSISTEM DIGITALNEGA SPOROČANJA SALUS

POSLOVNA REŠITEV

OGLED NAROČNIKA

NEKAJ O STRANKI


SALUS je ena vodilnih veletrgovin na področju celovite oskrbe slovenskega trga z zdravili, medicinskimi pripomočki in drugimi farmacevtskimi izdelki. V skrbi za zdravje in dobro počutje prebivalcev Slovenije in z veliko odgovornostjo do celotne slovenske družbe uresničujemo svoje poslanstvo že blizu pol stoletja.

Zavezani kakovosti, najvišjim etičnim načelom dobrega sodelovanja in družbeni odgovornosti ter usmerjeni k uresničevanju pričakovanj naših kupcev, lastnikov in zaposlenih tvorno uveljavljamo svojo vlogo v interesu vse slovenske družbe.


sistem digitalnega sporočanja salus positiva rešitve
sistem digitalnega sporočanja salus positiva rešitve 2
sistem digitalnega sporočanja salus positiva rešitve 3

O PROJEKTU

Za podjetje Salus smo izdelali sistem digitalnega sporočanja, ki omogoča centralno urejanje in distribucija cenikov ter oglasnih vsebin na TV ekranih, tablicah ali telefonih.

In kaj sploh je je digitalno sporočanje? Digitalno sporočanje je oblika vizualnega komuniciranja preko namenskih zaslonov, ki prikazujejo multimedijske vsebine različnih formatov. Uporablja se za grajenje in krepitev blagovnih znamk kot tudi pospeševanje prodaje in informiranje strank.

Klienti za navedeni sistem so domorodne aplikacije: Windows, Ios in Android. Strežniški,frontend, backend in api del rešitve je narejen z Laravel frameworkom. Celotna rešitev je posebej privlačna še zaradi tega, ker je od naročnika zahtevala minimalen vložek v strojno opremo.

Sistem digitalnega sporočanja Salus si lahko v živo ogledate v 80 + lekarnah širom Slovenije.

Da bi sistem digitalnega sporočanja pozitivno lahko vplival tudi na vaše poslovanje, pa potrjujejo ugotovitve iz raziskav: 

  • 7 od 10 obiskovalcev je kupilo produkt viden na ekranu
  • sistem digitalnega sporočanja zmanjša občutek čakanja v vrstah za 35%
  • sistem digitalnega sporočanja poveča prodajo oglaševanega produkta za 5 do 50 %
  • samoiniciativne poizvedbe zrastejo za 5 do 15 %
  • prepoznava (recall) naraste za 60 %
  • izboljšanje počutja, boljša izkušnja obiska poslovalnice do 80 %

Več o našem sistemu digitalnega sporočanja pa si lahko ogledate na našem blogu ali na posebej temu produktu (digitalnemu sporočanju) namenjeni spletni strani.


ZAČNIMO PROJEKT