fbpxSPLETNA TRGOVINA 4X4 OUTSOLE

MAGENTO 2 SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


V podjetju Intral so vedno zazrti v inovacije. Nudijo popolno storitev, ki strankam pomaga, da svoje dobre ideje spremenijo v čevlje. Raziskujejo in izvajajo inovacije ne samo s čevlji neposredno, temveč tudi za vse dodatke in sorodne produkte.

Če imate idejo, se obrnite na Intral. Intral se osredotoča na inovacije in razvoj, katerih cilj je zajeti celoten potencial razvoja obutve, materialov in dodatkov. Poslanstvo oddelka za razvoj inovativnosti je pomagati strankam pri širjenju njihovih kombinacij izdelkov, ki presegajo preprosto proizvodnjo klasičnih tipologij obutve.


4x4outsole_by_positiva
4x4outsole_by_positiva
4x4outsole_by_positiva

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na Magento 2 platformi. Magento 2 je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Spletna trgovina 4x4outsole ima integracijo z BrainTree plačilnim sistemom. Design trgovine je popolnoma po željah naročnika, povezana je z Naturalisovim programom za vodenje zaloge in ima nekaj dodatkov:

Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na njihovi spletni trgovini. V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).


ZAČNIMO PROJEKT