fbpxSPLETNA TRGOVINA LEKARNA SOČA

MAGENTO 2 SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Lekarna Soča je edina specializirana lekarna za medicinske pripomočke v Sloveniji z dolgoletno tradicijo.

V lekarni Soča imajo poseben prostor, ki zagotavlja diskretnost pri svetovanju in izdaji medicinskih pripomočkov.

Pri vaših težavah vam svetujejo visoko usposobljeni farmacevti, delovni terapevti in inženirji ortotike in protetike. Na voljo vam je tudi brezplačno parkiranje.

V lekarni Soča lahko prevzamete zdravila na recept in brez recepta. Poleg običajne lekarniške ponudbe lahko v lekarni Soča najdete tudi:

  • medicinske pripomočke za gibalno ovirane
  • medicinski pripomočke za izboljšanje kakovosti življenja pacientov z inkontinenco in pacientov s sladkorno boleznijo in stomo
  • obvezilni material
  • prehranska dopolnila
  • homeopatska zdravila
  • kozmetične izdelke

Posebnost lekarne Soča je tudi njihova “DRIVE IN” lekarna, kjer lahko opravite prevzem naročenega blaga.

Lekarna Soča Drive In


lekarna soca positiva
lekarna soca positiva 2
lekarna soca positiva 3

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na Magento 2 platformi. Magento 2 je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Spletna trgovina ima integracijo z UJP plačilnim sistemom, ki je posebnost slovenskega javnega sektorja.

Design trgovine je zasnovan popolnoma po željah naročnika. Trgovina je tudi povezana s ProLis programom za vodenje lekarniškega poslovanja.

Lekarna Soča gostuje na Microsoft Azure Cloud.

Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na njihovi spletni trgovini. V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).


ZAČNIMO PROJEKT