fbpxSPLETNA TRGOVINA MOBYSTYLE

WOOCOMMERCE SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Z razcvetom mobilne tehnologije v Sloveniji lahko povežete tudi pričetek podjetja Ibis trade d.o.o. Od leta 1999 ostajajo redni spremljevalec razvoja telefonije pri nas in od istega leta dalje, vam na podlagi dolgoletnih izkušenj, kot uradni pooblaščeni prodajalec Telekoma Slovenije, ponujajo hitro in kvalitetno izkušnjo sklepanja in podaljševanja naročniških razmerij ter vseh ostalih storitev Telekoma Slovenije.

Več na tej povezavi.


mobystyle positiva rešitve 1
mobystyle positiva rešitve 2
mobystyle positiva rešitve 3

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na WooCommerce platformi. WooCommerce poganja že preko 28% vseh spletnih trgovin, je razširljiva in prilagodljiva odprtokodna rešitev, ki ima vse osnovne funkcije potrebne za spletno trgovino. Ponuja npr. več produktnih tipov, nastavitve dostave, vodenje zaloge, kupone, različne plačilne metode …

Poleg tega je WooCommerce razširljiv tudi z lastnimi in WordPress dodatki ter temami. Sama platforma WooCommerca ponuja več kot 350 razširitev, dodatkov in tem. WooCommerce je v lasti vsem dobro poznanega WordPressa.

WooCommerce je enostaven za uporabo in izredno primeren za “hitre” postavitve osnovnih nezahtevnih spletnih trgovin.

Vabljeni torej k ogledu spletne trgovine. V kolikor pa vas zanima še kaj več o možnostih, ki jih imate pri izbiri spletne trgovine, si preberite članek na našem blogu.


ZAČNIMO PROJEKT