fbpxSPLETNA TRGOVINA OPTIKA ALEKSANDRA

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ O STRANKI


Optika Aleksandra je eno največjih slovenskih podjetij na področju očesne optike. V 17 letih so vedno zastopali najboljše znamke korekcijskih in sončnih očal in sledili svetovnim trendom razvoja. Vsaka od trenutno 10 lokacij ima poleg izbire več tisoč očal tudi očesno ambulanto, mnoge od njih pa se nahajajo v lahko dostopnih večjih trgovskih centrih.

Poleg za današnje čase nujne kvalitete izdelkov in storitev, je Optika Aleksandra vsa leta gradila na čim boljših odnosih. Od odkritega, prijateljskega in hkrati strokovnega svetovanja, prek razumevanja želja, do veselja ob zadovoljnih strankah, pa tudi uspešnega vzajemnega reševanja težav ali dilem. To je trden temelj, zaradi katerega se obiskovalec naših optik z veseljem vrača.


Optika Aleksandra by Positiva
Optika Aleksandra by Positiva
Optika Aleksandra by Positiva

O PROJEKTU

Za optiko Aleksandro smo izdelali spletno trgovino na Magento platformi (Magento 1.9). Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Naročnik pravi, da se jim je po zagonu spletne podaje, skupna prodaja korekcijskih in sončnih očal, leč ter dodatkov za leče drastično povečala.

Posebnosti spletne trgovine optike Aleksandra:

  • korekcijska očala si lahko uporabnik preizkusi v virtualnem ogledalu, tako da naloži svojo sliko ali preko spletne kamere
  • konfigurator korekcijskih očal: (izbira tipa, stanjšava, nanos in zatemnitev leč)

Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na njihovih spletni trgovini. V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).


ZAČNIMO PROJEKT