fbpxSPLETNA TRGOVINA RADIO VILI

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ O STRANKI


Podjetje Avtoakustika RadioVili  je bilo ustanovljeno 3. marca 1977. Na začetku se je podjetje ukvarjalo s celostno elektriko v avtomobilu, sčasoma pa se je preusmerilo samo na področje avtoakustike. Jeseni 1996 so ponudbo razširili še z veleprodajo avtoakustičnih proizvodov. So uvozniki za proizvode Blaupunkt, v ponudbi pa imajo tudi nekaj drugih znamk. Kvaliteto dokazujem z zmagami na avtoakustičnih tekmovanjih.

Več na tej povezavi.


radio vili 1
radio vili 2
radio vili 3

O PROJEKTU

Spletna trgovina Radio vili je narejena na Magento platformi.

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Naročnik še pravi, da se jim je po zagonu spletne podaje, skupna prodaja drastično povečala. Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na Radio Vili spletni trgovini.

V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).


ZAČNIMO PROJEKT