fbpxSPLETNA TRGOVINA SALON SVETIL DIMCO

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ O STRANKI


Dimco Trade d.o.o. sooblikuje slovenski trg svetil, luči, žarnic in drugih svetlobnih teles že od leta 2003. S ponudbo več kot štiridesetih dobaviteljev in z bogatim izborom blagovnih znamk ponujamo široko paleto svetil za najrazličnejše potrebe, želje in okuse.

So strokovnjaki za osvetljevanje prostorov in svojim strankam pomagajo prinašati luč tja, kjer jo potrebujejo in želijo. S strokovnimi nasveti olajšajo nakupe posameznikom pri svetlobnem opremljanju stanovanja, hiše ali zunanje okolice.

So zanesljiv partner elektroinštalaterjem, projektantom, notranjim oblikovalcem in dizajnerjem. Z dejavnostjo maloprodaje in veleprodaje oskrbujejo številna prodajna mesta po vsej Sloveniji.

Več na tej povezavi.


salon svetil dimco positiva rešitve 1
salon svetil dimco positiva rešitve 2
salon svetil dimco positiva rešitve 3

O PROJEKTU

Spletna trgovina Salona svetil Dimco je narejena na Magento platformi.

Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Naročnik še pravi, da se jim je po zagonu spletne podaje, skupna prodaja drastično povečala. Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na Dimco spletni trgovini.

V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).

Konec leta 2021 smo spletno trgovino Dimco posodobili na Magento 2.


ZAČNIMO PROJEKT