fbpxBlog

Predstavitev dokumentnega sistema EBA DMS v Računalniških novicah

Predstavitev dokumentnega sistema EBA DMS v Računalniških novicah

EBA DMS je napreden dokumentni sistem za razširitev digitalnih poslovnih ciljev in zagotavlja brezpapirno poslovanje v podjetjih, organizacijah in administrativnih službah. Dokumentni sistem lahko integrirate s poslovnimi sistemi za upravljanje podjetniških virov (ERP), vključno z MS Dynamics NAV, Pantheon, Largo, SAP … in z orodji Microsoft Office.

Pridobivanje dokumentov je lahko težavno ali v primerih brez dokumentnega sistema celo nemogoče. Podatki se kopičijo, podjetja pa želijo in potrebujejo sistem, ki omogoča hitro, intuitivno in priročno iskanje med dokumenti. Procesiranje dokumentov s sistemom EBA DMS je izredno enostavno, saj boste s pomočjo programske rešitve vedno seznanjeni, kje se nahaja določen dokument. Po zajetem dokumentu lahko iščete s pomočjo iskalnih funkcij Full-Text Search, kombiniranega iskanja ali iskanja po kriterijih.


Luka Žvar

Project manager at Positiva d.o.o.Začnimo
vaš projekt


Vsaki stranki se posvetimo 100 odstotno. Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli najbolj optimalno rešitev za vaš posel, skupaj bomo ustvarili nekaj čudovitega.


ZAČNIMO PROJEKT
ZAČNIMO PROJEKT