fbpxUNIVERZITETNI REHABILITACIJSKI INŠTITUT REPUBLIKE SLOVENIJE SOČA INTRANETNI PORTAL

POSLOVNA REŠITEV IN INTRANET

Ogled Stranke

NEKAJ OSTRANKI


Univerzitetni rehabilitacijski inštitut Soča Republike Slovenije (URI Soča) je osrednji slovenski javni zavod, v katerem na terciarni ravni izvajajo celovito rehabilitacijo odraslih in otrok z okvarami osrednjega in perifernega živčevja, z gibanjem povezanih telesnih zgradb in funkcij, ter bolnikov z mišičnimi in živčno-mišičnimi boleznimi, s kronično bolečino in z rakom.

Medicinska rehabilitacija v URI Soča se dopolnjuje z dejavnostmi njihovih centrov:

Rehabilitacija se izvaja v ambulantno rehabilitacijski službi in na šestih bolnišničnih oddelkih:

 • Oddelek za rehabilitacijo pacientov po amputaciji
 • Oddelek za (re)habilitacijo otrok
 • Oddelek za rehabilitacijo pacientov po poškodbah, s perifernimi živčnimi okvarami in z revmatološkimi obolenji
 • Oddelek za rehabilitacijo pacientov po nezgodni poškodbi možganov, z multiplo sklerozo in drugimi nevrološkimi obolenji
 • Oddelek za rehabilitacijo pacientov po možganski kapi
 • Oddelek za rehabilitacijo pacientov z okvaro hrbtenjače

Več o URI Soča pa na njihovi spletni strani.


uri soča intranet positiva 2
uri soča intranet positiva
uri soča intranet positiva 3

O PROJEKTU

Za interne potrebe URI Soča smo izdelali intranetno spletno aplikacijo za zaposlene.

Intranet je računalniško omrežje, ki uporablja tehnologijo internetnega protokola za izmenjavo informacij, operacijskih sistemov ali računalniških storitev v organizaciji.

Izraz se uporablja kot kontrast internetu, medorganizacijskemu omrežju. Včasih se izraz uporablja samo za notranje spletišče organizacije, lahko pa je tudi obsežnejši del informacijskotehnične infrastrukture organizacije in sestavljen iz več krajevnih omrežij.

Intranetna spletna stran za URI Soča, izdelana na platformi .NET Core 8, Umbraco CMS z SQLite podatkovno bazo, prinaša intuitivno uporabniško izkušnjo z naprednimi funkcionalnostmi.

Glavne lastnosti intraneta Soča:

 • Avtentikacija preko Active Directoryja: Omogoča enostavno in varno prijavo z obstoječimi podatki Active Directoryja, kar zagotavlja uporabnikom hiter in zanesljiv dostop do vsebin.
 • Iskalnik po dokumentih: Napreden iskalnik omogoča iskanje dokumentov glede na njihovo ime, metapodatke in celo vsebino, kar olajša in pospeši iskanje potrebnih informacij.
 • Modularno sestavljane spletne strani: Uporabnikom omogoča prilagajanje in nadgradnjo vsebine spletnih strani brez potrebe po poseganju v kodo, kar omogoča enostavno upravljanje in posodabljanje.
 • Iskanje po celotni vsebini strani: Poleg iskanja dokumentov omogoča iskanje po celotni vsebini spletnega mesta, kar uporabnikom zagotavlja enostaven dostop do želenih informacij.
 • Napredni sistem za rezervacijo dvoran: Zagotavlja uporabnikom intuitiven in učinkovit način za rezervacijo različnih dvoran za predavanja in druge dogodke, kar olajša organizacijo in upravljanje prostorov.
 • Integracija zalednih sistemov preko iframe: Omogoča integracijo z drugimi sistemi preko iframe, kar uporabnikom omogoča dostop do dodatnih funkcionalnosti in informacij na enem mestu.

Z združitvijo intuitivnega uporabniškega vmesnika z naprednimi funkcijami, intranetna spletna stran za URI Soča na Umbraco platformi postavlja nove standarde v učinkovitem upravljanju in dostopu do ključnih informacij za zaposlene.

V kolikor se tudi v vašem podjetju zanimate za intranet portal, nam pišite na info@positiva.si in z veseljem se vam posvetimo.


ZAČNIMO PROJEKT