fbpxSISTEM DIGITALNEGA SPOROČANJA IN LABELINGA A1

POSLOVNA REŠITEV

OGLED LOKACIJ

NEKAJ O STRANKI


Podjetje A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 500 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 700 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

Na trgu je A1 Slovenija prisoten od leta 1999, ko je na trg vstopil kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji. Vse odtlej ohranja položaj pionirja na področju mobilnih komunikacij in stalno krepi svoj položaj na trgu celovitih komunikacijskih storitev. Napredno tehnologijo uporablja za to, da svojim uporabnikom omogoča oblikovanje izkušnje, kot jo sami želijo živeti.


A1 sistem digitalnega sporočanja by Positiva
A1 sistem digitalnega sporočanja by Positiva 2
A1 sistem digitalnega sporočanja by Positiva 3

O PROJEKTU

Za podjetje A1 smo izdelali sistem digitalnega sporočanja in labelinga, ki omogoča centralno urejanje in distribucija cenikov ter oglasnih vsebin na TV ekranih, tablicah ali telefonih.

In kaj sploh je je digitalno sporočanje? Digitalno sporočanje je oblika vizualnega komuniciranja preko namenskih zaslonov, ki prikazujejo multimedijske vsebine različnih formatov. Uporablja se za grajenje in krepitev blagovnih znamk kot tudi pospeševanje prodaje in informiranje strank.

Klienti za navedeni sistem so domorodne aplikacije: Windows, Ios in Android. Strežniški,frontend, backend in api del rešitve je narejen z Laravel frameworkom. Celotna rešitev je posebej privlačna še zaradi tega, ker je od naročnika zahtevala minimalen vložek v strojno opremo.

Sistem digitalnega sporočanja A1 si lahko v živo ogledate v vsaki A1 poslovalnici v Sloveniji.

Da bi sistem digitalnega sporočanja pozitivno lahko vplival tudi na vaše poslovanje, pa potrjujejo ugotovitve iz raziskav: 

  • 7 od 10 obiskovalcev je kupilo produkt viden na ekranu
  • sistem digitalnega sporočanja zmanjša občutek čakanja v vrstah za 35%
  • sistem digitalnega sporočanja poveča prodajo oglaševanega produkta za 5 do 50 %
  • samoiniciativne poizvedbe zrastejo za 5 do 15 %
  • prepoznava (recall) naraste za 60 %
  • izboljšanje počutja, boljša izkušnja obiska poslovalnice do 80 %

Več o našem sistemu digitalnega sporočanja pa si lahko ogledate na našem blogu ali na posebej temu produktu (digitalnemu sporočanju) namenjeni spletni strani.


ZAČNIMO PROJEKT