fbpxSPLETNA TRGOVINA RAMY AUTOMOTIVE

MAGENTO SPLETNA TRGOVINA

Ogled Projketa

NEKAJ OSTRANKI


Ramy Automotive je družinsko podjetje iz sončnega Dubaja. Podjetje ima 4 poslovalnice (Dubai-UAE, Musaffah-Abu Dhabi, Muscat-Oman in Cairo-Egypt).

Poleg svojih razstavnih prostorov, ima RAMY lastne popolnoma opremljene delavnice, kjer ekipa usposobljenih mehanikov namesti vse kupljene dele in pomaga prilagoditi vozila na oseben način za vsako posamezno stranko.

Podjetje Ramy Automotive je eden izmed največjih prodajalcev avtomobilskih delov v regiji. Njihova zgodovina sega v leto 1992, specializirani pa so za terenska vozila in z njimi povezan življenjski slog.


ramy-automotive-positiva-rešitve
ramy-automotive-positiva-rešitve-2
ramy-automotive-positiva-rešitve-3

O PROJEKTU

Za naročnika smo izdelali spletno trgovino na Magento platformi. Magento je trenutno najbolj prilagodljiva e-trgovinska platforma. Je prava mojstrovina, saj tehničnim zanesenjakom ponuja neskončno možnosti. Magento podpira več valut, več davčnih stopenj, produktne skupine, skupine kupcev … Ima enostavno integracijo z različnimi plačilnimi sistemi kot je npr. PayPal.

Magento trgovine izgledajo profesionalno in dobro organizirane. Platforma ponuja največ funkcionalnosti in opcij, da si z njimi zgradite najbolj optimalno spletno trgovino. V ponudbo je vključeno praktično vse od promocij, do privatnih prodaj, segmentacije kupcev …

Spletna trgovina Ramyautomotive.com ima integracijo s PayFort plačilnim sistemom in NetSuite sistemoma (ERP in CRM).
Na trgovini se nahaja tudi zmogljivi iskalnik po avto delih (Product Parts Finder) ter pripomoček Sphinx , ki omogoča npr. “Search Spell-Correction”, “Search AutoComplete” & “Suggestions”.

Naročnik še pravi, da se jim je po zagonu spletne podaje, skupna prodaja drastično povečala. Vabljeni torej k ogledu in nakupovanju na njihovi spletni trgovini. V kolikor pa vas zanima še kaj več o spletnih trgovinah, si preberite našo primerjavo treh najbolj popularnih platform ta hip (Magento, Shopify, WooCommerce).

V letu 2020 smo spletno trgovina naročnika migrirali na Magento 2.


ZAČNIMO PROJEKT