fbpxPOSLOVNA APLIKACIJA SALUS TRANSPORT MANAGMENT SYSTEM

HIBRIDNA MOBILNA IN SPLETNA APLIKACIJA

Ogled naročnika

NEKAJ OSTRANKI


SALUS je ena vodilnih veletrgovin na področju celovite oskrbe slovenskega trga z zdravili, medicinskimi pripomočki in drugimi farmacevtskimi izdelki. V skrbi za zdravje in dobro počutje prebivalcev Slovenije in z veliko odgovornostjo do celotne slovenske družbe uresničujemo svoje poslanstvo že blizu pol stoletja.

Zavezani kakovosti, najvišjim etičnim načelom dobrega sodelovanja in družbeni odgovornosti ter usmerjeni k uresničevanju pričakovanj naših kupcev, lastnikov in zaposlenih tvorno uveljavljamo svojo vlogo v interesu vse slovenske družbe.


salus tms
salus tms 3
salus tms positiva

O PROJEKTU

Za našega naročnika Salus d.d. smo izdelali aplikacijo Salus TMS, katere namen je sistematizacija in poenostavitev sistema odpreme, dostave in reklamacij. Aplikacija je hibridna, narejena je na platformi Ionic z uporabo Angular frameworka.

Zaledni sistem, ki obsega tudi spletni vmesnik za upravljanje transportnega sistema, je narejen v frameworku Laravel. Med API in aplikacijo je implementirana kompleksna sinhronizacija podatkov, ki omogoča delovanje aplikacije tudi v načinu brez internetne povezave. Ko se povezava spet vzpostavi, se podatki sinhronizirajo na strežnik.

Dostavljavci z uporabo scannerja hitro in učinkovito preberejo kodo transportne enote, hkrati pa se iz strežnika na napravo prenesejo podatki o dostavnem nalogu. Tako se znebimo nepotrebnega izpolnjevanja raznih obrazcev tako pri nalaganju transportnih enot, kot pri dostavi. Stranka prejem pošiljke potrdi s podpisom na sami napravi, v zalednem sistemu pa se potem generirajo vsi potrebni dokumenti, ki se nato pošljejo stranki na e-mail.

Preko aplikacije je implementirano tudi GPS sledenje vozilu, preko katerega se poenostavi izdelava potnih nalogov, hkrati pa v zaledni sistem dobimo točno lokacijo posameznega vozila. S tem podatkom lahko natančneje načrtujemo dostavne poti in čase dostave.


ZAČNIMO PROJEKT