fbpxMOBILNA APLIKACIJA INTERSPORT AKTIV

HIBRIDNA MOBILNA APLIKACIJA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


V Intersportovi družini, ki deluje v 44 državah je skupno že več kot 5600 prodajaln. Potujete v tujino in ste doma pozabili pomemben kos športne garderobe? Se odpravljate na potovanje in ne najdete še zadnjega klina za šotor? Morda pa ste si na oddihu ob morju zaželeli jutranji tek ob obali in s seboj niste prinesli tekaških copat?

Brez skrbi! Če se vam je porajalo kakršnokoli vprašanje glede ponudbe Intersportovih poslovalnic izven Slovenije, odpiralnih časov in podobno, se lahko obrnete na ekipo Intersport v posamezni državi. Seznam držav, kjer najdete prodajalne Intersport, najdete na njihovi spletni strani.

Pri Intersportu še pravijo, da smo v zadnjih nekaj letih bili tudi v športu podvrženi številnim spremembam, ki so vplivale na nov in drugačen odnos ljudi do športa. Vzporedno z novimi smernicami so filozofijo znamke na novo zasnovali v tudi v Intersportu. V Intersportu verjamejo, da je šport za vsakogar. Njihovi zaposleni širom Slovenije kot tudi v drugih državah sveta, se vsak dan trudijo, da bi sporočilo znamke uresničili na najboljši način.

Zavzemajo se za strokovni pristop, široko in raznovrstno ponudbo izdelkov za različne športe, ohranjanje avtentičnosti na področju športa in dosego najboljšega razmerja med ceno in kvaliteto, podkrepljenim z znanjem in poznavanjem, z odličnim izborom izdelkov ter kakovostno storitvijo želijo svojim kupcem ponuditi kar največjo vrednost.


Intersport Aktiv by Positiva
Intersport Aktiv by Positiva 2
Intersport Aktiv by Positiva 3

O PROJEKTU

Za našega naročnika podjetje Intersport smo izdelali hibridno mobilno aplikacijo INTERSPORT Aktiv, ki je v skladu z njihovo filozofijo “Šport za vsakogar”. Aplikacija INTERSPORT Aktiv je namenjena vsem ljubiteljem športno-aktivnega načina življenja.

Z aplikacijo uporabniki hitro in enostavno kreirajo svoje športne dogodke in nanje povabijo svoje prijatelje. Uporabniki lahko ustvarijo enkratne ali ponavljajoče športne dogodke. Poleg tega so v aplikaciji akcijske ponudbe iz Intersporta ter najbližje prodajalne s prikazanimi odpiralnimi časi in kontaktnimi podatki. Pri podjetju Intersport pravijo, da bodo najbolj aktivne uporabnike čakale še posebne ugodnosti.

Hibridna aplikacija je bila narejena s platformo IONIC. Hibridna aplikacija je v svoji esenci spletna aplikacija, vendar je vključena v »lahek kontejner« nativne aplikacije, ki ji omogoča, da koristi določene funkcionalnosti nativne platforme in dostopa do strojne opreme naprave (kamera, koledar, push notifications, geste po zaslonu …), do katerih spletne aplikacije praviloma nimajo dostopa. Enako kakor spletne aplikacije, so tudi hibridne aplikacije zgrajene s pogosto uporabljenimi tehnologijami za front end, kot so npr. JavaScript, HTML5 in CSS, kar jim posledično omogoča funkcionalnosti na vseh platformah. Hibridne aplikacije so ravno tako kot nativne seveda lahko dostopne tudi preko app storov (Apple App Store in Google Play).

Backend Intersportove aplikacije je bil narejen z Laravel frameworkom. Dostopna pa je tako na Apple kot tudi Android napravah.

Če vas zanima obsežnejši zapis o hibridnih aplikacijah, si lahko preberete članek na našem blogu.


ZAČNIMO PROJEKT