fbpxMOBILNA APLIKACIJA TEM MODUL MANAGER

HIBRIDNA MOBILNA APLIKACIJA

Ogled projekta

NEKAJ OSTRANKI


Vodilni slovenski proizvajalec električnih stikal in vtičnic TEM Čatež d. d. svojim uporabnikom že več kot 40 let ponujamo preprosto prilagodljive, tehnološko inovativne in estetsko dovršene izdelke, ki uravnavajo počutje in razpoloženje v različnih bivalnih in delovnih okoljih.

Pri svojem delovanju jih vodijo temeljne vrednote poštenost, odprtost, medsebojno zaupanje in sodelovanje. Partnerjem zagotavljajo pozitivno in enostavno izkušnjo s podjetjem in njihovimi izdelki, hkrati pa s preprosto vgradnjo in uporabo izdelkov in širokim izborom barv in materialov zadovoljimo še tako zahtevne želje vsakega uporabnika in prostora.
Vsem vključenim v vsakdanje delovne procese zagotavljajo odprt in transparenten partnerski odnos, zato se trudijo svojim uporabnikom ponuditi dobro uporabniško izkušnjo.


Mobilna aplikacija Tem Modul Manager by Positiva
Mobilna aplikacija Tem Modul Manager by Positiva 2
Mobilna aplikacija Tem Modul Manager by Positiva 3

O PROJEKTU

Za našega zvestega naročnika podjetje Tem Čatež smo nadgradili spletno aplikacijo Tem Modul Manager s hibridno mobilno aplikacijo narejeno na IONIC platformi. API del razvoja je bil narejen z Laravel frameworkom. Zanimivost projekta pa je kompleksna sinhronizacija podatkov s spletno različico, saj aplikacija deluje tudi v offline načinu.

S aplikacijo TEM Modul Manager izbira stikal in vtičnic še nikoli ni bila tako zabavna, enostavna in udobna. Sedaj si lahko iz domačega naslonjača z uporabo konfiguratorja MODUL MANAGER oblikujete in sestavite modularna stikala in vtičnice Modul po vašem okusu in željah.

Izbirate lahko med dekorativnimi okvirji 3 oblikovnih linij Line, Soft in PURE ter iz široke in bogate palete barv, vzorcev in oblik svoja stikala in vtičnice preprosto prilagodite vašemu pohištvu, barvi sten in prostoru.

Največja prednost hibridne aplikacije je, da potrebujete samo eno različico aplikacije. Ni potrebe po oblikovanju, razvoju in vzdrževanju ločenih različic aplikacije, ki se bodo izvajale na eni ali drugi platformi (iOS in Android). Kljub temu pa boste še vedno dobili aplikacijo, ki bo uporabnikom nudila tekoč in nativen občutek uporabe.

Aplikacija je dostopna na IOS in Android platformah, vabljeni torej k ogledu. Če pa vas zanima še obsežnejši zapis o hibridnih aplikacijah, si lahko preberete članek na našem blogu.ZAČNIMO PROJEKT