fbpxMOBILNA APLIKACIJA TPV

HIBRIDNA MOBILNA APLIKACIJA

Obisk naročnika

NEKAJ OSTRANKI


TPV je eden vodilnih razvojnih dobaviteljev v avtomobilski industriji. Razvijajo  in proizvajajo sklope karoserije ter podvozja, komponente in elemente avtomobilskih sedežev ter tesnila motorjev za potrebe avtomobilskih proizvajalcev in vodilnih sistemskih dobaviteljev. Ob tem razvijajo in ponujajo celovite stroškovno učinkovite rešitve za pametne tovarne, kjer so avtomatsko vodena vozila ena izmed ključnih produktov.

Osnovno dejavnost s svojimi proizvodnim, prodajnim in storitvenim programom dopolnjujeta TPV AVTO in TPV Prikolice.

Hitri podatki

  • 1200+ zaposlenih.
  • 5 lokacij v Sloveniji, 1 v Srbiji, 1 v ZDA in 1 na Kitajskem.
  • Več kot 23 km narejenih varov dnevno.
  • Več kot 59 milijonov komponent prodanih letno.

TPV_APP_POSITIVA.png
TPV_APP_POSITIVA
TPV_APP_POSITIVA

O PROJEKTU

Za našega naročnika podjetje TPV smo razvili hibridno mobilno aplikacijo TPV Smartphone. Aplikacija omogoča zaposlenim dostop do izbranih TPV informacij in vsebin kjerkoli in kadarkoli. Razvita je bila z namenom povečanja mobilnosti inučinkovitosti podjetja.

Sama aplikacija je razvita na platformi Ionic 3. API del aplikacije pa poganja zaupanja vreden framework Laravel, ki poskrbi za hitrost in varnost zalednega sistema.

Aplikacija je razdeljena na več različnih modulov v katerih si uporabniki lahko ogledajo koledar praznikov in dogodkov v podjetju in se na te dogodke tudi prijavijo.

Opozorijo lahko na ovire, na katere naletijo pri opravljanju svojega dela, hkrati pa objavijo svoje inovativne predloge oz. rešitve.

Zanimiva funkcija je tudi anketiranje, s katero lahko vodstvo hitro in učinkovito dobi mnenja svojih zaposlenih s ciljem najrazličnejših izboljšav na različnih področjih.

V aplikaciji je na voljo tudi TPV Oglasnik s katerim je možno podariti ali prodati stvari, prav tako pa lahko oddamo oglas za nakup.

Največja prednost hibridne aplikacije je, da potrebujete samo eno različico aplikacije. Ni potrebe po oblikovanju, razvoju in vzdrževanju ločenih različic aplikacije, ki se bodo izvajale na eni ali drugi platformi (iOS in Android).

Kljub temu pa boste še vedno dobili aplikacijo, ki bo uporabnikom nudila tekoč in nativen občutek uporabe.

Če vas zanima še obsežnejši zapis o hibridnih aplikacijah, si lahko preberete članek na našem blogu.


ZAČNIMO PROJEKT