fbpxPOSLOVNA APLIKACIJA SBC APP

HIBRIDNA MOBILNA APLIKACIJA IN SPLETNI PORTAL

Ogled naročnika

NEKAJ OSTRANKI


Slovenian Business Club – Klub slovenskih podjetnikov – SBC povezuje odlične slovenske podjetnike, ki z lastnimi idejami in trudom razvijajo vrhunska podjetja, obenem pa si želijo, da bi bila Slovenija bolj podjetna.

Klub slovenskih podjetnikov je nastal leta 2014 in združuje 308 članov (junij 2022), ki poslujejo nadpovprečno uspešno in so do poslovnih rezultatov prišli z lastno idejo ali kot nasledniki družinskih podjetij in z lastnim trudom. Ta skupina podjetij ima 23 % višjo dodano vrednost od povprečja v slovenskem gospodarstvu, v zadnjih 5 letih pa so podjetja iz skupine prodajo povečala za 54 %, izvoz podjetij iz skupine pa je zrasel za 137 %.

Več na spletni strani SBC. Vabljeni pa tudi ogledu njihovega zanimivega YT kanala.

 


sbc positiva 1
sbc positiva 2
sbc positiva 3

O PROJEKTU

Za naročnika SBC smo izdelali najbolj poslovno mobilno aplikacijo v Sloveniji.

Spletni del rešitve je narejen z frameworkom Cocnrete CMS, ki preko API klicev komunicira z mobilnimi aplikacijami narejenimi s hibridnim orodjem Ionic.

Funkcije rešitve lepo oriše spodnji video prispevek:

 

Hibridna aplikacija je v svoji esenci spletna aplikacija, vendar je vključena v »lahek kontejner« nativne aplikacije, ki ji omogoča, da koristi določene funkcionalnosti nativne platforme in dostopa do strojne opreme naprave (kamera, koledar, push notifications, geste po zaslonu …), do katerih spletne aplikacije praviloma nimajo dostopa.

Enako kakor spletne aplikacije, so tudi hibridne aplikacije zgrajene s pogosto uporabljenimi tehnologijami za front end, kot so npr. JavaScript, HTML5 in CSS, kar jim posledično omogoča funkcionalnosti na vseh platformah. Hibridne aplikacije so ravno tako kot nativne seveda lahko dostopne tudi preko app storov.

Če vas zanima obsežnejši zapis o hibridnih aplikacijah, si lahko preberete članek na našem blogu.

SBC App je dostopna na vseh treh največjih platformah:


ZAČNIMO PROJEKT